X

Chique

Chique

 

Dit kunstgras heeft de C-shape kwaliteit. C-shape kunstgras biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is de veerkrachtigheid, omdat C-shape kunstgras een ‘C’ vorm heeft. Hierdoor veert het kunstgras direct terug wanneer je op het kunstgras loopt of wanneer je iets op het kunstgras zet en weer verwijdert. Het kunstgras blijft daardoor veel mooier en het hoeft minder opgeborsteld te worden dan ander kunstgras. Het gaat altijd weer terug in de originele vorm, waardoor het kunstgras nog meer onderhoudsvrij is. Door deze veerkrachtigheid is het kunstgras dubbel zo sterk en is het geschikt voor intensief gebruik.

 

Een ander voordeel van C-Shape kunstgras is het zachte gevoel. C-shape kunstgras is zacht voor de voeten en daardoor ook heerlijk om op te spelen voor kinderen of huisdieren. Het schuurt veel minder over de huid en voelt net zoals echt gras aan. Zo hoef je niet meer met slippers over het gras te lopen en kunnen de kinderen onbezorgd spelen.

 

Kunstgras ziet er tegenwoordig al zeer realistisch uit, maar C-shape kunstgras zorgt ervoor dat je gazon niet meer te onderscheiden is van een echt gazon. Het ziet er levensecht uit door de samenstelling van de vezel en door de verschillende kleuren die worden gebruikt.

Aangeraden wordt om dit type kunstgras in te strooien met c.a. 5 kg/m2 fijn gedroogd kwartszand.

 

 


 

    Neem contact met ons op


    Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0514 56 3851 of mail naar info@gernell.nl.