X

Verbouwing Tuincentrum Gernell

Verbouwing Tuincentrum Gernell

Geplaatst op: 8 januari 2016

Jubileum
In 2016 bestaat Tuincentrum Gernell 35 jaar! Hiep hiep hoera! Dat is iets om trots op te zijn! Om een bedrijf 35 jaar draaiende te houden is een kunst. Ondernemen gaat altijd gepaard met ups en downs. Maar met veel passie, liefde voor het vak, oneindig veel inzet en natuurlijk een geweldige klantenkring, is dit bedrijf uitgegroeid tot een mooi en goed lopend tuincentrum!

Renovatie
Door de jaren heen is er natuurlijk al eens het nodige veranderd en aangepast in en rondom het tuincentrum. Het bedrijf is gegroeid, er zijn kassen bijgebouwd, het aantal hectare voor onze graszodenkwekerij is vergroot en nog veel meer. In 2016 staat er een grondige renovatie te gebeuren, alles wordt lekker opgefrist zodat we er nog eens 35 jaar tegenaan kunnen!

Blog
Via Facebook en dit blog willen wij voor de geinteresseerden weergeven waar we zoal aan werken en hoe de vorderingen omtrent de renovatie verlopen. Maar wat gaan we nou eigenlijk doen? De renovatie zal in twee fases verlopen. Fase 1 is reeds gestart en zal begin maart gereed zijn zodat we een knallend en supermooi voorjaar in kunnen gaan! Fase twee start in de zomer. 

Start fase 1
We zijn inmiddels lekker op weg met de renovatie. Hieronder vertellen we waar we de afgelopen anderhalve week aan gewerkt hebben. 
 

Vooraanzicht tuincentrum
We zijn al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de verbouwing van ons tuincentrum. Voor het tuincentrum is ons aloude stenenplein geruimd en is er ruimte gemaakt voor de kassenbouwers die de voorgevel, zichtbaar vanaf de Gemaalweg, komen renoveren. Hier alvast een voorproefje hoe de voorgevel eruit komt te zien:

Verplaatsen opslagruimte
Er is een begin gemaakt met de aanleg van een nieuw terrein met bunkers voor opslag van stenen, grond, planten en afval. Deze opslag komt achterop ons bedrijfsterrein en zal vooral voor het Hoveniersbedrijf een grote vooruitgang zijn.

Veranderen afdelingen en looproute
In het tuincentrum zelf is er een begin gemaakt met het verzetten van wanden zodat de nieuwe looproute door de winkel vorm krijgt. De vijver-, bemesting- en gereedschap afdeling krijgen een nieuwe plek en we gaan het voor jullie zo maken dat je met slecht weer bijna alles binnen kunt shoppen. Natuurlijk blijft onze grote buitenafdeling ook goed in gebruik, zodat het brede assortiment in tuinbeplanting altijd beschikbaar blijft.

Nieuwsgierig?
Volgende week wordt er zowel binnen als buiten hard doorgewerkt en is het tuincentrum natuurlijk gewoon open! Bent u nieuwsgierig, kom gerust eens langs om te kijken. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Volgende week volgt er weer een update! Want dit is nog niet alles…