X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part X

Geplaatst op: 19 maart 2016

Nog 1 week!
De spanning begint bij iedereen toe te nemen… Nog één week te gaan en dan moet alles er piekfijn bij staan. Nog één week en dan… De grote opening van het nieuwe Tuincentrum Gernell! Jippieeee! De laatste week moeten we er met z'n allen flink tegenaan. Maar eerst de update wat er afgelopen week weer voltooid is.

Asbestsanering
Op het terrein van Gernell stonden nog twee schuren waarbij er sprake was van asbestdaken. Het nieuwe Gernell staat ook voor duurzaamheid, groen en natuur. Daarom hebben we de asbestdaken laten saneren. Het gaat om de schuur waar de nieuwe Streekwinkel is en de hoveniersloods achterop het terrein. 

  

Nieuwe daken
De schuren waarbij asbestsanering is toegepast, zijn voorzien van geisoleerde dakpanpanelen. Aangezien de nieuwe voorgevel ook uit deze dakpanpanelen bestaat, wordt dit een mooi geheel. Binnenkort wordt tevens het dak waar de Streekwinkel zich bevindt voorzien van zonnepanelen!

  

Overkapping
Bij de nieuwe in-en uitgang is een overkapping gebouwd. Zo staan de winkelwagens droog en geeft het tevens beschutting tegen de wind. (Op de foto niet heel goed zichtbaar, maar hij staat er echt!)

Inrichten corridor
Het inrichten van de corridor is ook begonnen. De showkasten staan op de juiste plek en zijn ingericht met artikelen van de laatste trend. Mooi middel om inspiratie op te doen! Komende week wordt de corridor aangevuld met artikelen die lekker scherp geprijsd zijn, dus zeker de moeite waard om langs te komen! 

Opening
Zoals gezegd: Nog één week voordat de feestelijke opening plaatsvindt van het nieuwe Tuincentrum Gernell! Vrijdag 25 maart is het zover! Lees hier alles wat er te beleven valt deze dag en houdt komende week onze website in de gaten voor de openingsfolder met scherpe openingsacties!