X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part VIII

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part VIII

Geplaatst op: 6 maart 2016

Druk druk druk
Nog drie weken te gaan voor de grote opening. We moeten er nog even flink tegenaan! Toch kunnen we na deze week weer een heleboel vinkjes zetten, check! Done! Klaar! Even bijpraten dus.

Afwerken klantentoiletten
De toiletten waren vorige week al gemonteerd, echter de vloer en de wanden moesten nog afgewerkt worden. Op de vloer is PVC gelegd, zo ook op de wanden. Dat ziet er al een stuk netter uit! Het wasbakje hangt ook. Vanaf 150 cm hoogte worden de wanden verder behangen met scan en buitenom wordt fotobehang aangebracht. Volgende week volgt het eindresultaat!

 

Realisatie koffiehoek
Dit wordt ook gezellig! Afgelopen week is de nieuwe koffiehoek gerealiseerd. De wanden zijn met hout betimmerd en op de vloer liggen steenschotten. Dit begint ergens op te lijken. Het meubilair zal het helemaal afmaken, dit wordt vervolgd! De automatische deur die je ziet, is de toegang naar de kinderboerderij die deze zomer gerealiseerd gaat worden. Leuk!

  

Vorderingen Streekwinkel
Ook niet geheel overbodig, de verlichting! In de Streekwinkel is afgelopen week de verlichting grotendeels aangebracht door middel van tien spots. Daarnaast komen er nog drie grote industriële lampen te hangen voor de finishing touch! Ook is een begin gemaakt met het maken van kasten waar de producten in komen te staan, deze worden zelf gemaakt van steigerhout. Volgende week het resultaat!

Buitenafdeling
Ook is er afgelopen weken hard gewerkt om de buitenafdeling gereed te maken voor komend seizoen. Nieuwe bestrating, schoonspuiten van de huidige bestrating, het herindelen van de afdeling etc. etc. Deze week worden de planten geleverd en wij zijn er klaar voor! Laat het voorjaar maar komen!!!