X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part VII

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part VII

Geplaatst op: 27 februari 2016

Datum feestelijke heropening bekend
Ja! De datum van de officiële heropening van het "nieuwe" Tuincentrum Gernell is bekend!! Vrijdag 25 maart, dus op Goede Vrijdag, wordt het 'nieuwe' Tuincentrum Gernell feestelijk heropend! Niet alleen ter ere van het nieuwe Tuincentrum Gernell, maar ook het 35-jarig bestaan ervan en het 5-jarig bestaan van Gernell Hoveniers. Drie dubbel feest dus!

Eerst nog even dit…
Maar goed, de verbouwing is nog niet klaar dus daar moet zeker nog de komende weken hard aan gewerkt worden. Afgelopen week weer goede stappen gezet, dus daar gaan we: Update nummer 7!

Afwerken voorzijde
De nieuwe voorgevel staat inmiddels een paar weken, maar daarmee zijn we er nog niet. Een grote coniferenhaag blokkeerde alle zicht en is daarom afgelopen week gerooid. Nu kijken jullie lekker naar alle zooi wat er nog op het terrein ligt, maar de bedoeling is natuurlijk dat dit de komende weken netjes wordt gemaakt zodat het een aantrekkelijk plaatje wordt! Ook zijn de frames zijn geplaatst op de voorgevel, daar komen binnenkort grote banners in te hangen die in de avond mooi worden verlicht.

  

Plaatsen betonplaten
Achterop het terrein worden o.a. nieuwe betonplaten gelegd. Op dit terrein wordt voornamelijk ruimte en opslag voor het Hoveniersbedrijf gecreëerd. Ook wordt rondom het tuincentrum een nieuw pad van betonplaten gelegd, zodat alle logistiek gemakkelijk verloopt. 

Streekwinkel
Ook de streekwinkel begint er steeds meer op te lijken. Er is een koelcel geplaatst, deze is rondom netjes betimmerd en dus weggewerkt. Vervolgens is er een schuifdeur richting de nieuwe kantine geplaatst zodat ook dit er netjes uitziet. Alle gestucte muren zijn gesausd dus de zit de gang er goed in! Wordt uiteraard vervolgd…

     

Het voorjaar begint te kriebelen
Begint het bij jullie ook al een beetje? Het voorjaarsgevoel? Het zonnetje schijnt al lekker, laat het wat ons betreft maar komen! De violen, primula's, blauwe druifjes, narcissen, hyacinten, ze zijn er allemaal hoor! Wees welkom!