X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part VI

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part VI

Geplaatst op: 20 februari 2016

Het is tijd voor de wekelijkse update! Elke week komen we een stap dichterbij het eindresultaat, dat is mooi om te zien! Wat de vorderingen zijn van deze week, lees je hieronder.

Aankleding corridor
Het is tijd om de nieuwe corridor wat gezelliger te maken! Afgelopen week zijn de nieuwe wandmeubels binnengekomen. Deze kunnen we onder andere goed gebruiken om de corridor mooi aan te kleden, zodat het een aantrekkelijke binnenkomst wordt voor de klant! Hier gaan we aankomende week een begin mee maken, uiteraard volgt er een eindresultaat!

Klantentoilet
Het eerste toilet in de nieuwe klantentoiletten hangt! Uiteraard volgt de verdere afwerking van de vloer, de wanden zowel binnen- als buitenom en verdere details om comfortabel te kunnen toiletteren. 

Vernieuwen kantine
Een maandje geleden is de oude kantine gesloopt. Daar komt op dezelfde plaats een vernieuwde kantine. De heropbouw hiervan heeft afgelopen week plaatsgevonden. De wanden zijn geplaatst en er is een plafond getimmerd. De toilet wordt achter de kantine geplaatst. (Zie foto) Hier wordt verder geen afwerking op verricht (haha). Geen paniek, uiteraard krijgt het personeel een net toilet, met deur, en wordt het natuurlijk nog verder afgewerkt. 

      

Opbouw voorjaarsshow
Natuurlijk zijn we ook volop aan het opbouwen in onze sfeerafdeling. Na de kerstperiode wordt de gehele sfeerafdeling weer omgegooid en worden er nieuwe sfeerhoeken gecreëerd, zodat er een fris en inspiratievolle voorjaarsshow kan worden neergezet. 

Kom gerust een kijkje nemen! Volgende week weer een nieuwe update!