X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part V

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part V

Geplaatst op: 13 februari 2016

Het is zaterdagmiddag, het is weekend en dat betekent dat er alweer een werkweek voorbij is! Tijd om jullie weer bij te praten over de vorderingen van afgelopen week. 

Nieuwe in- en uitgang in gebruik
Vandaag, zaterdagmiddag 13:00u, is de nieuwe in- en uitgang in gebruik genomen! Hoera! Het is nog niet allemaal tot in de puntjes afgewerkt, waardoor het nog een beetje zoeken is. Maar met een beetje hulp vinden de eerste klanten de juiste route en dat is mooi om te zien. Komende week de puntjes op de welbekende i zetten wat betreft de verdere afwerking, zodat iedereen zijn weg kan vinden.

  

Klantentoilet
Maakt u kennis met een nieuw fenomeen bij Tuincentrum Gernell: een klantentoilet. Hadden jullie die nog niet? Nee, die hadden wij nog niet. Maar nu wel! Bijna dan… Eigenlijk is een klantentoilet in een winkel met zo'n oppervlakte een 'must have'. Uiteraard volgt het eindresultaat nog!  

  

Stucen Streekwinkel
Dit is ook fijn! De verdere hand wordt gelegd aan de Streekwinkel door middel van het stucen van de wanden. Afgelopen donderdag is er een begin gemaakt en wat verbetering. In combinatie met het vuurhouten plafond is het niet meer te herkennen. Super! Wij kunnen niet wachten tot klaar is! 

  

Glazen pui Streekwinkel
Ook is er gestart met het realiseren van de glazen pui met openslaande deuren in de Streekwinkel. Want een Streekwinkel geeft je toch een beetje het landelijke gevoel en dat kun je natuurlijk het beste nabootsen door je achtertuin te showen: het boerenland! Geweldig toch! Ook hiervan volgt een "voor- en na foto". 

 

Op naar een nieuwe week! Volgende week weer een update!