X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part IX

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part IX

Geplaatst op: 12 maart 2016

Nog twee weken…
En doooooor! De weken vliegen voorbij en aangezien er nog maar twee zijn, werken we keihard door!! Nu het steeds dichterbij komt, worden ook steeds meer finishing touches afgemaakt en dat is toch wel erg gaaf. Dus, welke dat zijn lees je hieronder! 

Klantentoiletten
Oke, dat je het drie weken lang kan hebben over klantentoiletten wisten wij ook niet. Maar belofte maakt schuld, dus hierbij het eindresultaat! Buitenom zijn de toiletten behangen met fris fotobehang. Een frisser toiletbezoek is er niet! Op de wanden in het klantentoilet is het scan aangebracht, check! Komende week de inrichting van de nieuwe aangrenzende koffiehoek.

  

Plaatsen bunkers
Achterop het terrein zijn een 5-tal bunkers geplaatst. Met name voor het hoveniersbedrijf een mooie vooruitgang. In de bunkers komt o.a. zwarte grond, zand en compost te liggen wat ook voor de verkoop van het tuincentrum geldt. Ook groen- en restafval krijgt een plaatsje.  

Vorderingen Streekwinkel
De Streekwinkel wordt iedere week mooier. De verlichting is vorige week opgehangen. Deze week zijn de steigerhouten kasten gemaakt en is er fotobehang op de wand gekomen. Wat ons betreft zeer geslaagd en geeft het een warme, landelijke sfeer. Heel erg blij mee! Komende week gaan we beginnen met de verder inrichting. 

   

Vorderingen buitenafdeling
Afgelopen week zijn er van drie kwekers nieuwe planten binnengekomen, ook is er weer een bezoek aan de klokveiling gebracht waardoor de frisse voorjaarsplanten weer zijn aangevuld. Aangezien de buitenafdeling al was ingericht is het nu een kwestie van de planten prijzen en op de plek zetten en dan mag het seizoen wat ons betreft beginnen! 

Kinderboerderij
De bouw van de kinderboerderij behoort ook tot de vernieuwing van Tuincentrum Gernell. De verbouwing is in twee fases verdeeld, fase 1 wordt voor het voorjaar afgerond en fase 2 wordt na het voorjaar opgestart. We hebben er voor gekozen om de bouw van de kinderboerderij in fase 2 te laten plaatsvinden. De kinderboerderij wordt dus komende zomer verwacht! Omdat wij al een aantal teleurgestelde kindjes op het tuincentrum hebben gehad, wilden we dat via deze weg benadrukken. Nog even geduld dus…

Lees alles over de feestelijke opening op vrijdag 25 maart hier!

Tot volgende week!