X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part IV

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part IV

Geplaatst op: 5 februari 2016

Wat gaat de tijd hard! Alweer een week voorbij. Gelukkig is er ook hard gewerkt, dus dat maakt een hoop goed! Wat is er allemaal gebeurd afgelopen week:

Nieuwe bestrating Streekwinkel en corridor
Zowel de oude bestrating van de Streekwinkel als de plek waar de corridor is gerealiseerd, is geheel verwijderd. Daarvoor is nieuwe bestrating in de plaats gekomen zodat de Streekwinkel en de nieuwe ingang een warm en fris uiterlijk hebben gekregen. Heel blij mee want verfrissing hoort bij een renovatie toch?

Nieuwe in- en uitgang
Hij zit er hoor! Het gat in de muur waar de nieuwe in- en uitgang komt. De plaatsing van de automatische deuren is iets vertraagd, maar maandag gaat het echt gebeuren. Zolang nog niet alles op z'n plek staat wordt nog gebruik gemaakt van de 'oude' ingang zoals jullie gewend zijn, maar daar gaat op korte termijn wel verandering in komen… Wanneer de nieuwe in- en uitgang in gebruik genomen gaat worden horen jullie binnenkort!

Afwerking voorgevel
Kijk nou! Dit is toch heel erg leuk! Onze voorgevel is afgewerkt met boerderijramen en windveren. Dit heeft de uitstraling waar we op gehoopt hadden: Gezellig, landelijk, uitnodigend… Een echte eyecatcher! Later deze maand volgt de echte finishing touch met behulp van twee grote banners aan de gevel. Het uiteindelijke eindresultaat laten we dan natuurlijk aan jullie zien! 

Herinrichten
Ook zijn we afgelopen week begonnen met het herinrichten van de afdelingen. Inmiddels staan er verschillende schappen weer op hun plaats, die vervolgens opgevuld worden met de producten. Het begint dus weer ergens op te lijken! Heel fijn. Eerlijk is eerlijk, tijdens een verbouwing staat de boel toch aardig op zijn kop. Om nu weer alles een plekje te geven, geeft wel een goed gevoel! Met name de kamerplantenkas straalt weer door nieuw aangeleverde planten en ook in de koude kas zijn nieuwe producten binnengekomen waarmee we de schappen weer kunnen vullen! 

    

U bent welkom om een kijkje te nemen!