X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part III

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part III

Geplaatst op: 29 januari 2016

Alweer een drukke week achter de rug! De gang zit er goed in, wederom is er veel werk verzet.

Nieuwe in- en uitgang
Vorige week hebben we verteld dat er een nieuwe in- en uitgang gerealiseerd gaat worden. Het hekwerk is verwijderd en het pad richting de in- en uitgang is gestraat met nieuwe bestrating. Hieronder onze hoveniers aan het werk, want nieuwe bestrating plaatsen kunnen we natuurlijk zelf! Komende maandag worden rechts van de 3 ramen automatische deuren geplaatst. We zijn benieuwd!

 

Vernieuwde voorgevel
Wat zijn wij hier blij mee en trots op! In één week tijd is de oude voorgevel verwijderd en zijn er nieuwe antracietkleurige panelen geplaatst. Bovenop het dak zijn gedeeltelijk nieuwe panelen geplaatst met oranje dakpan-profiel met een diepte van 4 meter. Wat een verschil en wat een verbetering. Komende week de verdere afwerking, want dit is nog niet alles! Dat zie je volgende week… Wij zijn trots op de kassenbouwers die keihard gewerkt hebben om dit in een week voorelkaar te krijgen. Petje af! 

 

Realisatie Streekwinkel "Bij de Buren"
Als toevoeging aan ons concept zijn wij bezig om een gedeelte in ons tuincentrum om te toveren naar een Streekwinkel. In deze Streekwinkel worden voornamelijk producten van ondernemers en boeren uit de regio verkocht, vandaar de naam "Bij de Buren". Wij zijn heel blij met het enthousiasme van alleen al onze eigen buurtjes aan de Gemaalweg die hierbij hun medewerking verlenen. Meer details blijven nog even een verrassing, maar volgt zo spoedig mogelijk! Afgelopen week is er gestart met het betimmeren van het plafond in de Streekwinkel. Er moet nog een hoop gebeuren, maar het begin is er! Erg blij met het mooie nieuwe houten plafond! Volgende week weer een update hoe dit vordert.

Nieuwsgierig?
Ondertussen komen steeds meer klanten toch even bekijken en vragen wat er allemaal gebeurt bij Gernell. We leggen het met alle plezier uit! Dus bent u ook benieuwd, een kijkje nemen kan altijd. Tot volgende week!