X

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part II

Verbouwing Tuincentrum Gernell – part II

Geplaatst op: 23 januari 2016

En dooorrrrr…
Afgelopen week is er weer veel gebeurd. Wat is er hard gewerkt! Het is weer tijd om jullie bij te praten.

Corridor
Om mee te beginnen is er een corridor gerealiseerd in de kamerplanten kas. Deze corridor gaat als ingang dienen van het tuincentrum. De ingang wordt dus verplaatst! Hierover later meer… 

Voor   

Hierboven ziet u de voor- en de na situatie. Op de foto hieronder ziet u de corridor. Met mooi weer kunt u vanuit de corridor de buitenafdeling oplopen. Bij wat minder weer komt u vanuit de corridor in de buitenplantenkas, zodat u overdekt kan blijven winkelen.

Verplaatsen afdelingen
Omdat de kassenbouwers volgende week beginnen met het renoveren van de voorgevel, worden alle schappen die onder de gevel staan verplaatst zodat de producten geen schade oplopen. Tevens geeft dit de mogelijkheid om de indeling van de kas aan te pakken! Afdelingen worden verschoven en heringedeeld. 

Vernieuwen kantine
Ook aan het personeel wordt gedacht. De verouderde kantine kan ook wel een likje verf gebruiken! Daarom is er vandaag gestart met het slopen van de oude kantine. Deze wordt volledig vernieuwd en naar deze tijd gehaald. Uiteraard volgt er later een voor- en na plaatje!

Nieuwsgierig?
Natuurlijk is het vanaf een plaatje met wat uitleg lastig om in te beelden wat er nou waar gaat veranderen. Mocht u een bezoekje aan ons tuincentrum brengen kunt u er altijd naar vragen! Wij vertellen u graag wat onze plannen zijn!