X

Update bouw Kinderboerderij III

Update bouw Kinderboerderij III

Geplaatst op: 2 september 2016

Nog één dag te gaan, want morgen gaan we los! Kinderboerderij 'De Buurthoeve' kan dan eindelijk bezocht worden en kunnen jullie zien welke beestjes er zijn en op wat voor speeltoestellen er gespeeld kan worden. Spannend!

Stal
De stal was al vergevorderd alleen waren de slaapplekken nog niet verdeeld! Om geen herrie in het hok te krijgen hebben we toch maar gezorgd voor een kamerindeling. Kom je morgen bekijken welk beestje in welke kamer zit?

  

Speeltoestellen
Op de Kinderboerderij is er naast de beestjes ook aan ander vermaak voor de kinderen gedacht. Er zijn namelijk ook speeltoestellen waar de kinderen zich lekker op kunnen uitleven. Een trampoline, schommels, traptrekkers, genoeg om je mee te vermaken!

 

Borders
Inmiddels zijn de borders ingeplant met mooie tuinplanten. Dat maakt het geheel erg gezellig! Wat planten al niet kunnen doen! 

Wei
De wei is keurig afgerasterd met kastanjehouten rolhekken. Er is een grote boomstam in de wei gelegd, zodat de beestjes lekker kunnen spelen. Er is gekozen om het gras in te zaaien, dit begint ook al aardig op te komen. De beestjes hebben niets te klagen toch?!

Streekmarkt
Omdat het een feestelijke dag wordt, is er ook een Streekmarkt georganiseerd. Kom gezellig snuffelen bij de kraampjes; streek- en bijenproducten, proeverijen, vers fruit en groenten, cup cakes maar ook brocante, woon- en lifestyle accessoires, sieraden en tassen. Nieuwsgierig wie er allemaal te vinden zijn? Bekijk het hier. De Streekmarkt is van 10:00 – 17:00.

Opening
Om 11:00 uur wordt de Kinderboerderij officieel geopend, gezellig als je erbij bent! Bekijk de informatie over alle feestelijkheden hier.

Tot morgen!