X

Update bouw Kinderboerderij II

Update bouw Kinderboerderij II

Geplaatst op: 30 augustus 2016

Zaterdag is het zover! De opening van de kinderboerderij! Voor de geinteresseerden onder ons volgt hier de update hoever het met de bouw staat.
 

Stal
Inmiddels is de bouw van de stal zo goed als klaar. Het dak en de dakpanpanelen zitten erop en het resultaat mag er zijn. Het vooraanzicht is een mooi geheel zo en de beestjes hebben een warm en droog onderkomen. Natuurlijk gaan we het nog wat gezelliger voor ze maken! Hoe dat eruit komt te zien volgt nog!

Omheining
De palen rondom de wei zijn geslagen. Tussen deze palen worden rolhekken van kastanjehout gespannen wat voor de omheining van de wei zorgt. Natuurlijk zorgen we voor deurtjes zodat er een in- en uitgang naar de wei ontstaat.

Bestrating
De bestrating is zo goed als af. Dat ligt er weer strak in! Met de rondingen die gecreëerd zijn oogt het pleintje erg gezellig. Als de borders straks ook beplant zijn, wordt het al helemaal leuk. Ook dat volgt snel!

Opening!
Zaterdag 3 september is de feestelijke opening van Kinderboerderij de Buurthoeve. Lees hier wat er allemaal georganiseerd is en kom gezellig langs. Tot de volgende update!