X

Opening!

Feestelijke heropening van Tuincentrum Gernell!
Na maanden van grondig verbouwen en renoveren is het eindelijk zover. Het nieuwe Gernell is vrijdag 25 maart heropend! Tevens viert het tuincentrum dit jaar het 35 jaar bestaan en het hoveniersbedrijf het 5 jarig bestaan. Een feestelijk jaar dus!

Vernieuwing
Zowel binnen als buiten is het tuincentrum vernieuwd, verbouwd en gerenoveerd. Aan de buitenkant is bijvoorbeeld de voorgevel compleet vernieuwd, de buitenafdeling is opnieuw ingericht en achterop het terrein zijn er voor het hoveniersbedrijf bunkers geplaatst voor grond, zand, groenafval etc.

In het tuincentrum zijn alle afdelingen in een nieuw jasje gestoken. Een andere routing kon daarom niet uitblijven. Er is een grote afdeling "Kweek je eigen groente en fruit". Alles wat je nodig hebt op het gebied van zelf kweken vind je hier. Daarnaast is er meer ruimte gekomen voor het overige groen in de kas. Nieuw is ook de koffiehoek met klantentoilet. Dit is nog maar een kleine greep wat er allemaal veranderd en vernieuwd is. Zelf ervaren is natuurlijk het leukst!

Streekwinkel Van de Buren
Geheel nieuw binnen het tuincentrum is de komst van een Streekwinkel, genaamd 'Van de Buren'. De naam zegt het al, lokale ondernemers leveren een groot deel van het assortiment binnen deze winkel. Wat kun je er zoal vinden? Aardappels, uien, appels, fruitsappen, wijnen, kaas, taarten, maar ook vlees van een biologische veehouderij. Producten zoals verschillende soorten jam, honing, sauzen, dressings en andere lekkernijen worden tevens aangeboden.

Opening kinderboederij
Wellicht heb je ook ergens gelezen dat er een kinderboerderij wordt gerealiseerd. Dit is ook het geval, echter valt het bouwen van de kinderboerderij in Fase 2. En Fase 2 vindt in de zomer van dit jaar plaatst. Hiervoor dus nog even geduld! Mooi is wel dat de kinderboerderij grenst aan de nieuwe koffiehoek, zodat er ook buiten een terras wordt gemaakt waar je bij zomerdag heerlijk kunt vertoeven. Wordt vervolgd…

Neem contact met ons op

Tuincentrum Gernell
Gemaalweg 21
8313 PR Rutten
T: (0514)-563851
E: info@gernell.nl