X

Kerstverlichting

Maak er een magische kerst van!

Lichtjes, gezelligheid en Kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Haal dus snel de gezelligheid in huis met de kerstverlichting van Tuincentrum Gernell! Onze kerstverlichting is in verschillende soorten verkrijgbaar. Voor binnen en voor buiten, op stroom of batterij. Variërend van warmwitte of decoratieve lichtjes, ijspegelverlichting, lichtjes met fonkel effect tot koppelbare lichtsnoeren. Of je nu kiest voor verlichte kerstsnoeren, een decoratieve lichtboom of een lichtbox, jouw kerst begint bij ons!

 

Dickensville Elfsteden Serie
Ook in ons assortiment: De Elfstedenhuisjes. Deze unieke serie van verlichte Friese huisjes en accessoires is gebaseerd op de welbekende tocht der tochten; De Elfstedentocht. O.a. de Waterpoort in Sneek, De Waag in Leeuwarden en zelfs het Blauhúster Dakkapel zijn aanwezig! Kom en bekijk of u alle Elfsteden thuis kan brengen.

 

Canvas schilderijen
Er is een ruime keus in canvas schilderijen met verlichting. Het assortiment bestaat uit in- en outdoor schilderijen. Allen op batterij met LED verlichting. Leuke sfeermakers voor een aantrekkelijke prijs!

 

    Neem contact met ons op


    Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0514 56 3851 of mail naar info@gernell.nl.