X

Levende Kerstbomen

De levende kerstbomen verwachten wij in week 47 binnen.

Wij bieden een uitgebreid assortiment levende kerstbomen. Grote en kleine maten, met of zonder kluit. Uiteraard bieden wij u de service om de kerstboom in te pakken door ze te voorzien van een net. Op deze manier is de kerstboom makkelijk vervoerbaar. De soorten die wij aanbieden zijn:

 

Abies Nordmanniana
Deze Nordmann Spar behoort tot de zilversparren. Een prachtboom door zijn dikke naalden, vol en stevig uiterlijk. De naalden vallen minder snel uit, wat ideaal is aan deze soort. Verkrijgbaar gezaagd tot 275 cm.

Abies Nordmanniana levende kerstboom kerstbomen

 

Picea Omorika
Deze mooie servische spar is vaak een smalle compacte en kaarsrechte boom. De naalden zijn aan de onderkant groen en aan de bovenkant blauw, waardoor de boom meer blauwachtig oogt. Verkrijgbaar in pot en in verschillende maten.

 

levende kerstboom picea omorika in pot

 

Picea Kinderboompje
Door zijn kegelachtige vorm en fijne vertakkingen is dit boompje ideaal om op smalle plekken neer te zetten. Bijvoorbeeld in de vensterbank. Verlichting en versiering maken het helemaal af!

kerstboom mini echte kerstboom picea

Verzorgingstips

– Het is verstandig om de kerstboom eerst een dag te laten acclimatiseren. Van de winkel naar de woonkamer is namelijk een te groot temperatuurverschil. Plaats de boom daarom eerst een dagje in de hal of de schuur.

 

– Zaag ook meteen een stukje van de stam af en zet de boom in een emmer of kerstboomstandaard met water, terwijl de boom acclimatiseert. Zo kan de boom zich volzuigen met water en is de onderkant weer vers.

 

– Zoek een mooie plek voor de boom. Let hierbij op tocht, want dit kan de boom uitdrogen. Zet de boom ook niet dicht bij een verwarmingsbron, maar houd minimaal 2 meter afstand.

 

– Zolang de boom opgetuigd staat is het verstandig de boom regelmatig water te geven. Dit voorkomt uitdroging en dus het uitvallen van naalden.

 

    Neem contact met ons op


    Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0514 56 3851 of mail naar info@gernell.nl.